Dick en Anneke van Scharrenburg/evangelisatiemobiel

,,Ik stond in brand voor de Heer. Bloemist zijn had mijn hart niet meer.

Ik wilde mijn leven niet langer besteden aan het op één na mooiste van Gods schepping, de dieren en in mijn geval de planten, het ging voortaan om de kroon van de schepping, de mens. ’’

Dick van Scharrenburg kwam op 12-jarige leeftijd tot bekering. Hij aanvaardde Jezus Christus als zijn persoonlijke Verlosser en leerde dat hij alleen door geloof acceptabel kan worden voor God, niet door zijn best te doen.

Na 20 jaar als bloemist te hebben gewerkt, riep de Heer hem in full time dienst.

Evangelisatie Mobiel

Sinds 1994 trekt Dick rond over de Veluwe met de Evangelisatie Mobiel. Hij heeft vaste standplaatsen, waar hij met voorbijgangers in gesprek raakt over de boodschap van het Evangelie. Ook heeft hij Bijbels en evangelisatielectuur in vele talen om uit te delen. In de Mobiel is een zithoekje voor gesprekken bij een kopje koffie.Er zijn meer dan 10 vaste standplaatsen waar Dick 4 tot 8 keer per jaar staat. Dit zijn Nunspeet (wo), Harderwijk, Putten (vr), Barneveld (za), Nijkerk (do), Leusden (vr), Hoevelaken, Elspeet (za), Amersfoort, Bunschoten, Ede, Hoogland (do) en Veenendaal.

Tabernakel presentaties

Dick geeft ook presentaties over de Tabernakel aan kerkelijke gemeenten en groepen christenen. Hij gebruikt hiervoor een maquette. Omdat er zo’n rijke boodschap van de Tabernakel uitgaat, zijn er meerdere presentaties mogelijk. De presentaties kunnen worden aangepast aan de leeftijd van de doelgroep. Daardoor wordt Dick ook vaak gevraagd op scholen.

 

Bijbelonderwijs
Dick geeft ook onderwijs over de Bijbel en Bijbelse onderwerpen. Ook geeft hij evangelisatie-cursussen. Klik hier om een aantal lezingen die Dick heeft gegeven te beluisteren.

 

Meer informatie kunt u vinden opzijn website:

www.tabernakel.nu


2 Reacties

 1. Goedenavond,
  Ik ben heleen Hofman uit Winschoten. Ik heb een vraaqg aan U. Wij, mijn man en ik, gaan naar de baptisten gemeente de Wegwijzer in Vrieschelo.
  Nou wil het geval dat we de vijfde zondag van de maand, dat is nu in Oktober een Gezinsdienst hebben. Zou U tijd hebben om die morgen bij ons te zijn, om voor kind en ouder iets te presenteren==
  Hoor graag van U
  Vriendelijke groeten
  Heleen Hofman

 2. Jenny Staal

  Hallo Dick
  Zou u een keer een vrijdagavond in de Reddingsavond een avond met de tabernakel willen houden?
  Ik heb je ontmoet met de tuinen jaren geleden en afgelopen Kerstevent.

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *