Kees en Margreet Beekhuizen / Stichting Adullam

Stichting Adullam

INTERNATIONALE AMBULANTE HULPVERLENING EN PASTORALE COUNSELING

Logo Adullam

Stichting Adullam is in 1981 opgericht door het echtpaar Kees en Margreet Beekhuizen met als doel  christelijke hulpverlening.

Sinds 1978 is Kees fulltime in dienst van de Heer. Hij deed counselingwerk vanuit een Bijbelkiosk en via landelijke Bijbelkringen.

In 1989 emigreerden Kees en Margreet naar de Nederlandse Antillen. Op Curaçao, Bonaire en Aruba werd pastoraal werk gedaan d.m.v. radioprogramma’s voor o.a. Trans World Radio. Ook werden Bijbelstudies gegeven op scholen, aan de universiteit en in de gevangenis. Hierbij werd samengewerkt met justitie en sociaal-medische diensten.

Na 5 jaar keerden ze terug in Nederland waar de radioprogramma’s werden voortgezet.

Er kwamen contacten met Afrika en India, waar inmiddels plaatselijke afdelingen van de stichting Adullam zijn ontstaan.

Afrika
Landen die bezocht worden:
India
Deelstaten die bezocht worden:
  • Kenia
  • Oeganda
  • Rwanda
  • Burundi
Kaart Afrika
  • Kerala
  • Tamil Nadu
  • Karnataka
  • Andhra Pradesh
Kaart India

Voor Afrika en India worden speciale counseling cursussen ontwikkeld. Ook worden lessen gegeven over aidspreventie en gezondheid. Honderden cursisten konden reeds een certificaat of diploma ontvangen.

Zowel in Afrika als in India wordt samengewerkt met de Bible League.

Bethel-Adullam kinderhuis

In Hunsur, deelstaat Karnataka in India, is een kinderhuis opgericht voor de opvang van weeskinderen.

Daaraan verbonden is een christelijke school opgericht voor lager en hoger onderwijs.

School Bethel Adullam

1. Hallo Andre.

Hoe gaat je familie? Graag horen we weer van je! Schrijf terug naar info@adullam.nl of kink op http://www.adullam.nl of youtube onder adullam hulpverlening of mijn naam…

Je oom Kees en tante Margreet.

2. Derk en Eliese Buseman

Beste Kees en Margreet,
    hoe gaat het met jullie? `k lees steeds jullie bericheten en fijn dat je nog zo werken kunt op het zendingsveld.
    WE hebben pas weer overwinterd op Aruba en voelen ons daar thuis.
    Het evangeliestation Radio Victoria heb ik bezocht en met Ferris gesproken, ze hebben nu een betere ontvangst qualiteit op FM93.1 Mhz op heel Aruba met een nieuwe richtantenne en een nieuwe zender.
    DV hopen we weer in de herfst in ons huisje in Savaneta de winter te verbrengen. Berlin AIR fliegt nu vanaf Dusseldorf heel gunstig (ca 550 Euro voor een vier maanden retour) met een direktvlucht naar Curacao en terug.We vliegen van daar verder met een plane van “Dutch Antillian Airlines” naar Aruba. Onze wens is Kurt en Gladys Sophia met hun zoontje op Curacao eens te bezoeken. Heb jij een geldige e-mail adres, telefon- of mobil nummer van hun of kunnen jullie me die bezorgen?
    In Westerdwald hebben we nu een komplete kerk in Hof vlak bij ons gehuurd en hebben fijne gezegende samenkomsten .
    De hartelijke groeten uit Duitsland
    Gods zegen en bewaring op je nogal gevaarlijke reizen.
    je Eliese en Derk Buseman

• Beste Derk en Elize

Leuk je hier te vinden! Zitten jullie weer in Duitsland? Ik hoop DV tussen 24 juli en 13 augustus weer in Afrika te doceren. Graag hoor ik van je of Ferris Tode nog mijn Nederlandse radio boodschappen uitzendt.

Schrij me terug op info@adullam.nl

Kees en Margreet

3. Dineke Woudenberg

Beste Kees, Toen ik je naam langs zag komen, dacht ik meteen dat moet de Kees zijn die ooit in een ver verleden bij Dentimex heeft gewerkt. Als ik me goed herinner samen met Karel van Kooten. Ik was destijds een meisje van 18 jaar en nam de telefoon op en deed administratief werk. Tegenover mij zat Wim Achterberg en verder werkte er Joke Bakker, Jaap Lageweg en de heren Dijk natuurlijk.
    Vriendelijke groet, Dineke Woudenberg

• Hallo Dineke.

Wat een verrassing je hier te vinden! Ik heb kort geledenDentimex nog bezocht. Karel was gepensioneerd en de rest van het personeel was voor mij onbekend. Wel heb ik contact met de zoonvan Kees Dijn in het buitenland. Jacky heet hij. Wil jij me terug schrijven? adullam.holland@gmail.com http://www.adullam.nl of bel 0640135599.

Kees Beekhuizen
      Internationaal Adullam field director

4. Beste Oom Kees, tante Margreet,

Na lange, lange tijd, neem ik contact op. Hoe is het met jullie?
    Ik was laatst wat archief aan het opruimen, en nam wat fotoboeken en brieven door. Dat bracht mij ertoe jullie te schrijven, en hopelijk wat terug te horen. In afwachting, André van Tuil.

Plaats een Reactie