Kees en Margreet Beekhuizen / Stichting Adullam

Stichting Adullam

INTERNATIONALE AMBULANTE HULPVERLENING EN PASTORALE COUNSELING

Logo Adullam

Stichting Adullam is in 1981 opgericht door het echtpaar Kees en Margreet Beekhuizen met als doel  christelijke hulpverlening.

Sinds 1978 is Kees fulltime in dienst van de Heer. Hij deed counselingwerk vanuit een Bijbelkiosk en via landelijke Bijbelkringen.

In 1989 emigreerden Kees en Margreet naar de Nederlandse Antillen. Op Curaçao, Bonaire en Aruba werd pastoraal werk gedaan d.m.v. radioprogramma’s voor o.a. Trans World Radio. Ook werden Bijbelstudies gegeven op scholen, aan de universiteit en in de gevangenis. Hierbij werd samengewerkt met justitie en sociaal-medische diensten.

Na 5 jaar keerden ze terug in Nederland waar de radioprogramma’s werden voortgezet.

Er kwamen contacten met Afrika en India, waar inmiddels plaatselijke afdelingen van de stichting Adullam zijn ontstaan.

Afrika
Landen die bezocht worden:
India
Deelstaten die bezocht worden:
  • Kenia
  • Oeganda
  • Rwanda
  • Burundi
Kaart Afrika
  • Kerala
  • Tamil Nadu
  • Karnataka
  • Andhra Pradesh
Kaart India

Voor Afrika en India worden speciale counseling cursussen ontwikkeld. Ook worden lessen gegeven over aidspreventie en gezondheid. Honderden cursisten konden reeds een certificaat of diploma ontvangen.

Zowel in Afrika als in India wordt samengewerkt met de Bible League.

Bethel-Adullam kinderhuis

In Hunsur, deelstaat Karnataka in India, is een kinderhuis opgericht voor de opvang van weeskinderen.

Daaraan verbonden is een christelijke school opgericht voor lager en hoger onderwijs.

School Bethel Adullam